12 ianuarie 2009

AMANTELE SI FANTEZIILE MELE SEXUALE ...

12.01.2009 ...in sfarsit mi-am facut blog. De acum inainte am un loc unde sa ma pot manifesta public sa pot sa imi dau cu parerea si eventual sa imi manifest frustrarile generate de intamplarile de zi cu zi. Deschid televizorul si surpriza ... nimic nou ... POLITICA ... BASESCU ... boc ... NASTASE ... GEOANA ... VANGHELIE ... PUTIN ... CRIZA ... GAZE ... EURO ... PROFESORI IN STRADA ... COMBINATE INCHISE ... SOMERI ... doamne in ce tara traim. Vrei nu vrei politica scrie pe tine... Telecomanda aproape ca nu mai face fata. Orice canal tv deschizi iti descrie pe larg evenimentele in actualitate si o luam de la inceput... POLITICA ... BASESCU ... boc ... NASTASE ... GEOANA ... VANGHELIE ... PUTIN ... CRIZA ...GAZE ...EURO ...PROFESORI IN STRADA ... COMBINATE INCHISE ... SOMERI ...
E clar politica face parte din viata mea ... ma simt violat ba chiar siluit la perversiuni. Eu spun ...NU MAI VREAU...dar politica ma vrea ... eu spun ..NUUUU !!!! NU MAI VREAU !!!! si ea (politica) ma vrea iar. Sunt speriat pentru ca am inceput sa am fantezii sexuale cu guvernul romaniei si chiar si cu presedintia. A inceput sa imi placa la "curve"... e misto.

3 comentarii:

 1. Prietenul meu Bob "si-a tras" blog. Bravo! Ii place sa comunice si acest lucru se cunoaste. Daca se asteapta sa-l laud in toat ceea ce scrie se inseala amarnic. Promit sa fiu critic, poate nu cel mai mare dar, cu siguranta, cel mai "obiectiv". Intr-o lume debusolata, rece, dezechilibrata, rea, proasta (ma repet?), imatura, ofilita, intunecata, vanitoasa, mitomana, egoista, purulenta, scarboasa, increzuta, fitoasa, coroziva, cronofaga,... in fine mai gasiti voi si alte, acest blog promite sa fie un punct luminos, adevarat, onest, curat, istet, cald, altruist, echilibrat. Asa ca va propun sa-l urmarim pe dragul de Bobita. Bafta prietene!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc de inCURajare ... Deh, e varsta la care cred ca pot avea un punct de vedere in legatura cu realitatea politica care ne violeaza intimitatea. Ma bucur ca vei sta cu ochiul pe blog deoarece e posibil la un moment dat sa am un comportament deviant...hi hi hi. Voi tine cont de parerile tale si atunci cand vei simtii nevoia de o perversiune "politica" promit sa iti imprumut tubul cu lapte Doina pentru o ungere corecta a sfincterului politic.

  RăspundețiȘtergere
 3. De multe ori, atunci cand am pornit pe un drum nou, asteptam de la cei din jurul meu sa imi spuna un singur cuvant: Succes! Atat! Fara alte pareri despre drumul pe care am pornit. Ar fi fost suficient!
  Si tu esti la un inceput de drum, asa ca iti voi spune doar atat: SUCCES!

  RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by RedCounter