27 ianuarie 2009

ANARHIA SALVEAZA ROMANIANu stiu cat de mult suntem efectati de crizei economica cat mai ales de incompetenta unui guvern care nu este in stare sa puna bazele unui buget care sa stabileasca clar prioritatile pentru care isi asuma responsabilitatea. Mai nou presedintele face declaratii contradictorii in care ba sprijina aplicarea legii pentru marirea salariala a cadrelor didactice ba se declara pentru inghetarea salariilor pe o perioada de 6 luni. Ok, de acord, ingheata frate salariile dar cu preturile ce facem. Alea cand le mai incheti? Pai unde sunt promisiunile din campanie cand strigati cat va tin bojogii ca in secunda a doua dupa ce veti castiga alegerile veti da profesorilor salariile marite cu 50% ....bla bla bla. Eu unul m-am saturat de gargara ieftina si parca vreau sa vad si actiune. Nu sunteti in stare sa va duceti la capat programul din campanie demisionati si lasati loc de alegeri anticipate. Ar fi foarte interesant sa vedem scorul electoral obtinut si mai ales cum va veti mai privii electoratul in ochi dupa minciunile si demagogia din campanie. In orice caz v-as sugera atentie mare la furia unui popor mult prea sarac si flamand. Asa a sfarsit si Ceausescu cu tot aparatul sau de opresiune, a infometat poporul pana la insuportabilitate. Anarhia este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine situatia acestei tari si pana acolo mai e un singur pas. Face-ti-l !!!

Un comentariu:

  1. ...ma duce gandul la o mica poveste cu o prea frumoasa fata, care intr-una din zilele trecute tulbura linistea satului. La început s-a desenat o rotunjime sfioasă pe trupul ei. Oamenii au inteles, frumoasa satului nu mai era fecioara. Barfe, cleveteli, vobe de ocara, sudalme. Pantecul frumoasei crestea intr-o zi cat altele intr-o luna. Intr-o dimineata treu printre sateni palida, indurerata, ce mai, sosise sorocul. Şi fără a se mai sfii de privitori s-a aşezat acolo, în buruienile de pe marginea drumului. Şi a lepădat. Un căcăţoi de proporţii colosale. Ridicându-se, după fireasca ştergere cu frunza, toţi au văzut cum pântecul îi devenise iar neted şi bun de mângâiat. Şi a plecat. Uşurată şi fericită.

    Epilog: Guvernul e gestant, are ditamai burdihanul (a fost fecundat auricular si se da fecioara). In sat se zvoneste ca va lepada... bugetul. E in durerile facerii. Langa Palatul Victoria cresc brusturi sau se va sterge cu cocian?
    Theo

    RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by  RedCounter