20 ianuarie 2009

APASAREA'N CUR SI GAFAIALA'N CEAFANu era de ajuns ca ne-au futut in cur 20 de ani acum ne mai gafaie si in ceafa. Nesimtiti astia ne intra cu bocancii in viata privata, in casa, in intimitate si nu am de gand sa stau ca mainile in san. O sa sun la linia fierbinte si o sa le dau ocazia sa se masturbeze gratis ascultandu-mi convorbirile caci evident costurile de monitorizare a fiecarui abonat din sistemele de telefonie existente le platim tot noi contribuabilii. Cand esti inteligent si cand esti intelept?
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi si esti intelept daca stii care jumatate! Dar daca auzi ca unul "nebun", mic, chel si cu pula sculata vrea sa te futa in cur pana iti sar ochii aia din cap si iti tiuie urechile alea cu care asculti telefoanele, ce zici esti inteligent sau intelept? Nimic din toate astea...esti doar o mizerie de om pe care cu mare placere il bag in pizda ma-sii ... ce zici ai receptionat bine mesajul? Sau mai "tragem" o dubla?

2 comentarii:

 1. Da, suntem penetrati, murdariti, sodomizati, contaminati, injositi, injurati, scuipati, ciomagiti, mintiti, improscati, azvarliti, prostiti,...
  Poporul roman are aceiasi dilema ca si capra: "ce sunt eu, animal sau pozitie?"

  RăspundețiȘtergere
 2. hahaha... ba ce bine ai zis-o p-aia cu cel care asculta telefonul... sa le transmitem k le oferim placerea asta toti, nu numai tu :))
  facem un partid al celor care vor sa-i arda la timpan pe cei care asculta telefoanele :))

  semnat, Costin Cadelcu :P

  RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by RedCounter