21 martie 2009

CRIN BAIATUL FIN
Aseara am urmarit la televizor confruntarea intre cei doi lideri ai PNL pentru functia de presedinte al partidului. Confruntarea a fost interesanta privita prin prisma democratiei din partid. Acest congres mi-a demonstrat ca democratia in PNL functioneaza. Doi candidati, doua discursuri, un vot si un castigator ... CRIN ANTONESCU.
Pe undeva un rezultat asteptat avand in vedere faptul ca functia de presedinte a unui partid politic dupa o guvernare isi pierde din forta atat de necesara pentru a convinge a doua oara.
Acum e randul lui Crin Antonescu sa demonstreze ca este capabil sa coaguleze in jurul sau o echipa care sa poata face o opozitie eficienta impotriva actualei guvernari.
Echilibrul pe care sunt convins ca toata lumea il doreste in politica, pentru a evita derapajele actualei guvernari, poate veni de la PNL dupa parerea mea cu o singura conditie aceea ca Antonescu sa poata tine in frau frustrarile din partid din perioada imediat urmatoare congresului.
Un PNL unit va da probabil mari batai de cap actualei puteri deoarece toate voturile electoratului radical de dreapta precum si a electoratului pasiv de pana acum vor fi castigate de Crin Antonescu in viitoarea s-a mare batalie impotriva lui Traian Basescu la functia de presedinte al romaniei.
Asadar o prima batalie castigata, insa pana la castigarea marelui razboi mai e cale lunga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Counter Powered by  RedCounter