02 aprilie 2009

M-AU SALTAT, PAC, PAC...Ora 07.00, Pipera, Bucuresti, descindere in forta cu 30 de mascati inarmati pana in dinti o adevarata demonstratie de forta la domiciliul latifundiarului Becali.
Ma frec la ochi si cred in prima faza ca este o farsa din emisiunea "Razmerita" in care victima este insusi Becali si complicele Puiu Popoviciu, hi hi hi.
Ca scenariu de emisiune de divertisment ar fi fost o farsa excelenta numai ca din pacate suntem martorii unui adevarat Reality Show.
Nu am inteles in prima faza de ce atata politie, de ce atatia mascati si de ce atata tensiune...
O actiune de intimidare si evident de atragere a atentiei de la actiunile condamnabile ale altor personaje care au facut obiectul principalelor jurnale de stiri din ultima vreme.
Un subiect ca Becali pentru romanul devastat de efectele crizei are ca rezultat acapararea atentiei tuturor jurnalelor de stiri care comenteaza actiunea in forta din aceasta dimineata.
Perfect, ar spune Superman frecandu-si mainile si bucurandu-se de ragazul pe care acest scandal Becali il da pentru a-si pune in ordine problemele din familia prezidentiala generate de fratele Mircea Basescu si a ficei Ioana.
Este ora 20.00 si niciun canal de stiri nu a mai comentat declaratiile belicoase ale fratelui Mircea.
Actiune realizata, scop atins s-ar putea spune. Sunt curios sa vad in zilele ce urmeaza deznodamantul acestei actiuni care din punctul meu de vedere este mai degraba o actiune de intimidare decat o actiune eficienta a politiei romane de capturare a unui infractor periculos care se va finaliza printr-un mare "fassss".
Un lucru este cert, circul se vinde ca painea calda iar biletele la loja sunt la supra pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Counter Powered by  RedCounter