04 iunie 2009

TEAPA !!!

Un comentariu:

 1. Radio ZU!!! probabil multi au auzit de acest radio si au crezut sau cred k e un radio serios care isi respecta ascultatorii si organizeaza concursuri corecte,dar nu e deloc asa.
  Sa va povestesc cateceva de la ultimul concurs organizat de acest radio plin de aroganti si inganfati in frunte cu Morar care habar nu au sa organizeze un concurs, unde premiul era o masina.Iata cum s-a desfasurat concursul: au fost 9 finalisti din care s-au prezentat 8,il felicit pe cel care nu s-a prezentat a fost cel mai inteligent dintre finalisti.Acesti finalisti 4 fete si 4 baieti au fost solicitati sa ajunga pe jos de la radio la piata presei libere acolo li s-a spus ce sarcina trebuie sa indeplineasca pentru a castiga masina, dar nici un concurent nu a primit un regulament clar sau scris.Regula era cine se intoarce primul la radio cu 6 fotograftii(si aici nu a fost normal deoarece concurentii aveau camere foto diferite unele f.performante care i-au avantajat) si inca o fotografie cu marca masinii respective, respectand acelasi traseu.pe traseu se aflau 2 treceri de pietoni semaforizate,noi tebuiea sa trecem doar pe trecerea de pietoni respectand culoare verde a semaforului.Deja se prefigura o lupta intre baietii,fetele fiind total dezavantajate,neputand alerga 2km cot la cot cu baietii.Probabil un misogin a organizat si a gandit acest concurs foarte prost organizat unde fetele nu au avut nici o sansa.Pe traseu trebuia sa fie cativa oameni de la radio care se urmaresca daca regulile sunt respectate si daca se urmeaza acelasi traseu,dar acest lucru nu s-a intamplat,la cea de a 2 intersectie unde era si trecerea de pietoni semaforizata omul de la radio lipsea,fapt constat de fiecare concurent dar cei de la radio nu au recunoscut acest lucru tinand-o pe alor deci 8 oameni sunt mai prosti si nu vad bine.asa incat unul din concurenti cel declarat si castigatorul concursului trece pe ROSU la trecerea de pietoni dar nu este vazut de cel de la radio care nu era acolo,probail concurentul stia de lucru acesta asa k a incalacta regulamentul fara nici o problema.Iata ce sustine radio ZU prin vocea lui Morar" Hotul neprins negustor cinstit" si mergeti la OTV deseara k poate acolo vi se va face dreptate!!!!
  decat sa isi recunosca vina cei de la radio il decalara pe acest om(probabil afalt in cardasie cu cei de la radio ZU) castigator ne mai tinand cont de ceilalti concurenti si opinia lor si chiar a cel de radio Zu care trebuia sa fie in intersectie si care a recunoscut k nu a fost acolo ci "peste drum".
  Pana si castigatrul a recunoscut k a trecut pe culoarea rosie a semaforului dar cei de la RADIO ZU au spus "El glumeste, ce voi nu stiti de gluma! asa-i k glumesti?a intrebat retoric misoginul sef de la Radio ZU.
  Pana si cei de la reprezentanta auto au cerut repetarea probei dar acet individ din Pitesti, mare sef la Radio ZU, a refuzat categoric demonstrand inca o data k a contrafacut acest concurs.Oare cine l-a angajat pe acest demagog plin de aroganta?!
  La final concureti au refuzat sa il felicite pe castigator,sa mai intre in studio RADIO ZU,preferand sa plece,foarte afectati si dezgustati total de cele intamplate.
  Uite asa RADIO ZU sustine mincuna,furtul si proasta organizare tepuind oamenii care cred in acest radio condus in stil mafiot!
  RUSINE!!!!
  NU CREDETI IN RADIO ZU!!! sunt plini de aroganta si de falstitate!!!! NU participati la concursurile organizate de ei pentru ca habar nu au sa organizeze un concurs ei stiu sa falsifice un concurs, sa sustina minciuna si aroganta!!!
  RUSINE!!

  RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by RedCounter