30 octombrie 2009

CONSTANTIN ROTARU PRESEDINTE !!!Nu ma mira ca la presedintia romaniei candideaza si socialistul nostru Constantin Rotaru.
De ce n-ar candida? Pana la urma tara are nevoie si de candidati care iau tot atatea procente cat alcoolul din bere 0,2%.
Ar fi prea trist sa nu atinga nici acest prag, asta ar insemna ca berea de care aminteam mai sus ar fi una fara alcool.
Il cunosc personal pe domnul Constantin Rotaru si este o persoana deosebita, lasand la o parte convingerile sale politice, dar ceea ce nu cred ca a inteles domnia sa, este faptul ca Romania la care viseaza dansul este o romanie a timpului trecut...

3 comentarii:

  1. sa mearga in venezuela sau cuba. acolo ar avea sanse. noi ne-am saturat 45 de ani de comunism. drum bun ii urez

    RăspundețiȘtergere
  2. "Socialism" vine de la social, societate, avand in vedere toata societatea, cu mic si mare, nu doar pe cei mai puternici, asa cum vor sa creeze lumea "eugenistii". Cautati mai multe informatii si o sa vedeti ca societatea mondiala se indreapta spre una de acest fel, deoarece au capatat mai multa forta cei de tipul lui Claude Levi Strauss. Stiti ce a spus el?. Ca ii placea mai mult lumea in care s-a nascut el. Avea numai 1,5 miliarde de locuitori. Care este mesajul lui? Ca sunt prea multi oameni. Antropologi de genul lui au adus lumea in stadiul actual de decadere. De aceea, orice partid de dreapta va avea in program protectia sociala, altfel nu va mai ajunge niciodata la guvernare.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate ca daca ar fii cunoscut constantin rotaru si partidul lui ar avea sanse

    RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by  RedCounter