07 martie 2009

VOINEASA VIS URAT













Asa cum va scriam acum o zi ... Voineasa ar fi trebuit sa fie un motiv de evadare in liniste si natura in compania lui Geani si Ingrid care au aniversat 16 ani de cand s-au cunoscut. Evident ca tot aranjamentul a fost facut in deplin secret in asa fel incat pentru Ingrid sa fie o surpriza mica vacanta de doua zile, asa ca eu si Geani ne-am mobilizat am facut bagajele, cumparaturile si ieri la ora 18.30 cand Ingrid a iesit de la serviciu am "rapit-o" si direct via Voineasa. Am ajuns la ora 20.00 si am avut sentimentul ciudat al unei statiuni parasite. Nu glumesc ... eram singurii turisti din statiune. Absolut nici o lumina la nici un geam de la hotelul Lotru, nici o miscare, intr-un cuvant sumbru. Sigur ca ne-am dorit liniste dar linistea gasita acolo aducea mai degraba a film horror decat linistea pe cate te astepti sa o gasesti intr-o vacanta in creierul muntelui. Ma duc la receptia hotelului Lotru pentru a lua cheia de la vilele unde urma sa fim cazati. Inauntru un singur bec aprins la receptie si o liniste apasatoare. La receptie un paznic care parca speriat de prezenta noastra ne spune "buna seara" desi numai buna nu se anunta a fi. Ma rog, luam cheile de la vile si intram. Wooowww !!! Frig !!! Ma intorc la receptie si il rog pe paznic daca ne poate ajuta in vreun fel avand in vedere ca erau trei copii carora le promisesem o mini vacanta frumoasa. Acesta suna la cel ce administra vilele si acesta vine sa rezolve problema cu caldura. Ma duc la el si ii explic ca am venit la munte sa ne simtim bine si ca il rog mult sa de-a caldura la maxim. Acesta foarte amabil ne asigura ca in curand vom avea caldura si ca sejurul nostru va fi unul de neuitat. A avut dreptate, dimineata am impachetat si am venit acasa. Frigul ne-a alungat din statiunea ce odinioara era animata de turistii iubitori de munte si natura.
Cu un gust amar si o mini vacanta ratata ne-am intors acasa si sper ca data viitoare sa fiu mai inspirat in alegerea locului de petrecere a timpului liber.

06 martie 2009

VOINEASA





Desi afara ploua si este intunecat voi pleca impreuna cu Anca, Mihnea si Rares la Voineasa pentru doua zile unde vom sta departe de agitatia oferita de oras si sper ca vremea de afara sa se indrepte pana maine. As vrea sa avem noroc de vreme buna pentru ca nu mi-am propus sa stau in vila ci as vrea sa ne petrecem majoritatea timpului in natura. Vreau aer curat si liniste. O sa iau aparatul foto cu mine si impreuna cu Mihnea si Rares o sa facem poze in natura. Asa ca daca timpul va tine cu noi si aparatul foto va surprinde instantanee interesante o sa vi le impartasim si voua de luni incolo.

Si-aveam o pisica miau, miau, miau
Si cu Azorica hau, hau, hau
Ne spalam pe fata dis de dimineata
Ah ce bine e'n vacanta ...

04 martie 2009

ERIC SARDINAS RELOADED



Am avut placerea sa il cunosc pe Eric Sardinas acum 7 ani cand a sustinut un concert in deschiderea lui Steve Vai la Sala Palatului din Bucuresti. Un concert blues electrizant prin atitudinea lui Eric pe scena. Un adevarat blues man care a reusit sa atraga atentia asupra lui desi canta in deschiderea magnificului Steve Vai. Pe 23 martie in club Becker Brau Eric Sardinas va sustine un concert si pentru amintirea placuta pe care o am de la concertul de acum 7 ani voi merge cu mare placare sa il revad.
Dupa concert promit sa va impartasesc si voua din experienta traita desi as prefera sa veniti si voi si sa ne bucuram impreuna de o seara frumoasa petrecuta in compania lui Eric Sardinas.





03 martie 2009

MADONA LIVE IN BUCURESTI



Azi mi-am cumparat bilete la concertul Madonei de pe site-ul www.myticket.ro
La ora 10.00 fix au fost puse in vanzare ...am accesat contul meu de pe site si am comandat 4 bilete (numar maxim de bilete pe care le puteam cumpara la o comada).
Am vrut 8 bilete si cand am accesat a doua oara contul meu la ora 10.01 ... toate biletele de la sectorul A au fost epuizate !!! Sper ca ceea ce voi vedea la concert sa fie la inaltimea imaginii pe care o are Madona. Un artist care vinde in mai putin de un minut toate biletele dintr-un sector al locatiei inseamna ca merita statutul de vedeta pop. Am auzit pareri diferite de la oameni care au vazut-o in Europa si care au spus ca Madona a dezamagit la capitolul interpretare si ca show-ul nu este pe masura asteptarilor. Am ocazia mergand la concert sa vad daca Madona ma va convinge ca este o mare artista sau este doar o bomboana ieftina ambalata frumos si servita publicului ca o mare diva.
Ma bucur ca voi avea ocazia sa vad din nou o mare productie si abia astept sa o vad pe marea vedeta pop Madona in carne si oase live in Bucuresti.

01 martie 2009

1 MARTIE


Pentru toate doamnele si domnisoarele pe care le cunosc un martisor virtual cu toata dragostea.
 
Counter Powered by  RedCounter