15 ianuarie 2009

BUDAPESTA PRIMA ZI DE SHOPPING




























Ne-am trezit, am mancat si am pornit direct spre Premier Outlet unde am auzit ca sunt preturi foarte bune. George a avut o intalnire si m-a lasat cu Anca la cumparaturi. Offf ...o sa avem ce face caci tot domeniul asta de cumparaturi este imens. Cred ca iti trebuie cel putin o zi intreaga sa treci fugitiv prin toate magazinele. O luam usor la pas si intram rand pe rand in aproape toate magazinele. In primele magazine la fiecare produs care intentionam sa il cumparam scoteam calculatorul si inmulteam suma de pe eticheta cu 160...ca sa aflam suma in lei pentru a putea compara preturile de aici cu cele de acasa. Hmmm ... ceva nu e in regula....ori calculatorul nostru a luat-o razna ori preturile de aici sunt cu adevarat extraordinare !!! Incet incet incepem sa ne acomodam cu paritatea leu /forintz. Isteria cumparaturilor se instaleaza usor ... cumparam tot. Picioarele incep sa de-a semne de oboseala. Mergem sa mancam si il sunam pe George sa vina dupa noi. Cu George vine si prietenul Nick care locuieste in Budapesta. Ce surpriza, nu ne-am mai vazut de vreo trei ani. Mergem impreuna la hotel sa lasam cumparaturile si sa mergem in West End un alt mall din Budapesta. La hotel la mine in camera era rece ... o problema cu instalatia de aer. Imediat receptionerul imi spune ca ma muta in cea mai buna camera din hotel pentru a putea fi remediata problema cu caldura. Serviciile hoteliere aici sunt excelente. Ungurii au inteles chestia cu ... "Clientul nostru stapanul nostru". Intr-adevar camera asta are o terasa inchisa unde poti sa iti bei cafeaua dimineata. Maine mergem si la wellness pentru ca pretul aici pentru sauna si jacuzzi este de 10 Euro/persoana. Am fost sa vad sala si credeti-ma ca merita toti banii. Ma duc sa ma odihnesc pentru ca maine vom avea o noua zi de stat in picioare.

13 ianuarie 2009

PENTRU TREI ZILE DUMNEZEU E UNGUR !!!























































































Am hotarat sa merg in RAI la Dumnezeu !!! 3 zile de liniste fara Politica, fara Basescu, fara boc, fara Nastase, fara Geoana, fara Vanghelie, fara criza, fara, profesori in strada, fara combinate inchise. Hmmm ce plictiseala ... Iti dai seama ce plictiseala ... nu tu sex, nu tu perversiuni o sa imi fie dor de "curvele mele".
Dar stiti cum este ... dupa despartire revederea e mai dulce...

12 ianuarie 2009

"O scrisoare pierduta" de Florin Piersic ???

















I.L. Caragiale e mai actual ca niciodata in politica anului 2009 din Romania. Laturile din trocul oamenilor politici sare si pateaza o legenda a filmului romanesc. Cine este oare in spatele acestor mizerii? Este oare Florin Piersic un fost colaborator al securitatii? Si-a scris Florin Piersic scrisori de amor cu securitatea regimului comunist? Evident ca toate acestea pot fi doar intrebari dintr-un scenariu de film SF din pacate extrem de prost care nu va fi turnat niciodata in studiourile Buftea. Sunt convins ca nu s-a nascut inca regizorul care sa poata gandi un astfel de rol pentru Florin Piersic. Sunt roluri pe care le pot juca cu succes o gramada de "alesi" ai neamului care gasesc in tradare o virtute pentru bunastarea personala insa niciodata intr-o viata reala Florin Piersic. Florin Piersic a jucat in alte filme ... Haiducii lui Saptecai, Neamul Soimarestilor, Ciulinii Baraganului, Columna, Saptamana Nebunilor, Pintea, Fratii Jderi, Trandafirul Galben, Visul unei nopti de iarna, Parasutistii, Cuibul Salamandrelor...si lista poate continua.
E adevarat, a jucat si in "Racolarea" dar si in "Totul se plateste", doar ca actor principal intr-un film sper eu nu si in viata reala.
 
Counter Powered by  RedCounter