27 iunie 2009

QUUENSRYCHE RELOADED, LIMP BIZKIT IN PREMIERA

Queensryche o trupa de care m-am indragostit pe loc si pe care am avut placerea sa ii vad live la Budapesta acum 6 ani. Geoff Tate o voce care te unde pe suflet si care cel putin mie imi transmite o stare de bine.
Ma bucur de fiecare data cand ii ascult pentru ca pur si simplu vibrez la muzica lor.
Este pentru a doua oara cand ii vad si parca nu mai am rabdare pana maine.
Limp Bizkit o trupa la polul opus muzical insa curiozitatea de ai vedea este la fel de mare ca placerea de ai revedea pe Quuensryche.
In concluzie maine este o zi pe care o dedic in intregime sufletului meu.
Keep on Rocking !!!



26 iunie 2009

REGELE A MURIT, TRAIASCA REGELE

Poate cel mai controversat artist din toate timpurile avand in vedere acuzatiile de pedofilie care i-au fost aduse precum si pentru toate aparitiile sale in public care il infatisau mereu cu cate o masca pe fata care alimentau de fiecare data suspiciunile unei boli incurabile de piele. Un artist care mi-a marcat copilaria si care m-a facut sa ma indragostesc pentru totdeauna de muzica. Cine nu a incercat sa ii imite miscarile sau cine nu si-ar fi dorit sa fie pentru o zi in locul lui?
Azi noapte la ora 2.30 am vazut pe CNN stirea care ne anunta ca Michael Jackson a suferit un atac de cord. Am tot sperat ca informatia sa nu fie corecta insa dimineata cand am deschis televizorul toate canalele de televiziune anuntau trecerea in nefiinta a marelui artist Michael Jackson.
Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de pe planeta a parasit pentru totdeauna aceasta lume ... o lume pe care a avut-o multa vreme la picioarele lui.

23 iunie 2009

TO BE OR NOT TO BE ...

Scena de 75.000 de euro prezentata de toate televiziunile este de fapt "scena politica" din Romania. Jalnica si scumpa pe care se joaca zi de zi aceeasi piesa proasta de douazeci de ani incoace. Aceeasi scena, aceeasi actori principali si mai nou foarte multi "figuranti" care sunt scosi in fata pentru ca spectacolul sa fie unul complet.
Din pacate o scena mult prea scumpa pentru care fiecare roman scoate din buzunarul si asa peticit foarte multi bani.
Dar pe cine intereseaza acest lucru din moment ce sala e plina ( de slugi si de prosti evident ) iar "sufleorul" este cel mai talentat actor pe care l-a avut Romania din 89 incoace.
O scena, o piesa prost jucata, actori jalnici si o tara in care "arta" de a spala creiere este atat de apreciata de criticii mediocrii.

22 iunie 2009

ASTAZI E ZIUA TA



Astazi e ziua "prietenului cel mare". I se mai spune si Belivac. Fiinta bipeda rubiconda, poarta cioc si raspunde la numele de Geani. Prietene "LA MULTI ANI" sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele din lume.
Familia Catusanu te iubeste, te pretuieste si iti dedica melodia ...


Parlament - Astazi e ziua ta
Asculta mai multe audio Muzica
 
Counter Powered by  RedCounter