10 iulie 2009

PROBLEME GOGULE?

Va mai amintiti de dom' Costel? Cu siguranta ca da pentru ca acest nemernic a sechestrat, batut si umilit un barbat care se pare ca nu s-a supus lui dom Costel.
Azi justitia s-a pronuntat in dosarul dom' Costel si evident a fost fost achitat...
Fapta s-a prescris asta a fost motivatia judecatorilor.
Ce-ar mai fi de spus cand dom' Costel se bucura de libertate in loc sa infunde puscaria? Nu vreau sa incurajez metoda de a-ti face singur dreptate insa ma tem ca in curand toti cei care nu isi vor gasi dreptatea in justitie nici ca o vor mai cauta acolo, iar de aici pana la anarhie mai e un singur pas.
Din pacate unul singur...ASTA NUMAI JUSTITIE NU E ...

05 iulie 2009

THE TING TINGS, THE CHARLATANS, CARLOS SANTANA SAU TERAPIE DE GRUP, SPIRALA SI ORGASM ...

Ce ar mai fi de spus dupa o seara in compania celor de la THE TING TINGS, THE CHARLATANS si incheiata intr-o atmosfera extraordinara de celebrul CARLOS SANTANA.
Aproape 30.000 de oameni dupa o apreciere personala au cantat si dansat alaturi de Carlos Santana. O seara extraordinara in care tineri si varstnici laolalta se bucurau de ritmurile sud americane si de energia pozitiva pe care muzica lui o degaja aproape in exces. Te trezesti fara sa iti fi propus acest lucru ca dansezi, ca te bucuri si ca traiesti o stare de bine generata probabil de sunetul inconfundabil al chitarei lui Carlos. Este incredibil sa vezi un asemenea chitarist care in 1969 cu un an inainte sa ma fi nascut canta pe scena de la Woodstock cu aceeasi energie cu care a facut-o si ieri la Best Fest. Inutil sa va mai spun ce frumosi au fost oamenii prezenti acolo, cata bucurie si energie au fost consumate la cote maxime de absolut toti cei care au inteles sa isi petreaca seara de 4 iulie alaturi de magnificul Carlos Santana.
 
Counter Powered by  RedCounter