26 septembrie 2009

PUTEREA EXEMPLULUI



































Zilele trecute prietenul meu Geani Belivac a venit cu o initiativa pe care am salutat-o imediat.
Impreuna cu cativa elevi de la scoala de engleza pe care o patroneaza www.prietenul-cel-mare.ro am mers azi la Malul Alb sa facem o actiune de voluntariat prin strangerea de gunoaie de pe malul Oltului. Inarmati cu 200 de saci menajeri, manusi de cauciuc, apa, sapun, si multa voie buna am plecat din fata garii Valcea la 10.15
Odata ajunsi copiilor li s-a facut instructajul si ne-am pus pe treaba.
Dupa aproximativ 3 ore toata albia Oltului de la Malul Alb arata asa cum ar trebui sa arate in mod normal, adica CURATA.
In acest fel copiii au invatat ca natura are nevoie de ei si ca numai prin puterea exemplului vor putea avea pretentia ca sunt altfel decat cei ce prin indiferenta nu realizeaza pericolul in care se afla mediul inconjurator.
Am hotarat cu profesorul Eugen Belivac sa continuam astfel de actiuni, dar de aceasta data ne-am propus sa sensibilizam si sa incercam sa convingem cat mai multi copii si adulti sa ne urmeze exeplul.
PSD, PD-L, PNL, ROMANIA MARE ? NU !!! O gasca de prieteni care au inteles ca macar si pentru confortul nostru psihic merita sa dai exemplu celorlalti nu doar trancanind din gura ci actionand concret.
Si apropo, noi nu suntem in campanie electorala ci poate doar intr-una de educatie pentru copiii care vor si pot sa schimbe cu adevarat ceva in mentalitatea cetateanului roman... Imaginile sper ca sunt destul de concludente.
 
Counter Powered by  RedCounter