19 februarie 2009

SEX, SEX, SEX, NUMBER OF THE BESTMa uit la televizor si politicienii astia nu se mai satura de sex. Mai cu ea indoita, mai cu ea vanjoasa ne-o trag in fiecare zi de parca au fost votati all inclusiv. Parca si senzatia de scarba a disparut. Nu ma mai intereseaza pur si simplu. Stiu ca bunastarea mea si a familiei mele depinde in mare masura de politica promovata de putere si ca orice bir pe care il platesc la stat nu face altceva decat sa indestuleze si mai mult buzunarul celui care mi-l pretinde. Problema mea este ca nu mai pot avea reactie ... pur si simplu. Si totusi parca o reactie am ... reactie ilustrata in frumoasa fotografie.

17 februarie 2009

FAZA ZILEI

KEEP ON ROCKING


Super concert, super atmosfera ... O seara frumoasa in Hard Rock Cafe in compania celor de la Rasmus. Publicul Rasmus este unul foarte tanar cu adolescenti in proportie de 70%. Multa energie si un sound bun al trupei. Live sunt mai "rock" decat pe suport digital, sunetele de chitara sunt mai grave si odata aflat in sala de concert poti sa spui ca esti martorul unui concert cu adevarat ROCK. Concertul a meritat toti banii iar seara a fost una cu adevarat frumoasa.

15 februarie 2009

FAZA ZILEI - OUT OFF SEASON

RASMUS


Dupa concertul lui Sting urmeaza Rasmus o trupa pe care abia astept sa o vad maine prestand live pentru ca este una din trupele din noua generatie rock pe care o ascult cu mare placere.
Living In A World Without You, In the Shadows, Guilty, Black Roses sunt numai cateva din piesele ce se regasesc in playlist-ul calculatorului meu. Pe HIM care vin din aceeasi zona muzicala i-am vazut la Sibiu in 2007 si acum am ocazia sa vad Rasmus in Hard Rock Cafe. Abia astept sa va impartasesc impresii de la concert.
Keep on rocking !!!

 
Counter Powered by  RedCounter