01 octombrie 2009

OAMENI TRISTI



Azi dimineata in timp ce imi duceam copilul la scoala intr-o plimbare pe jos am observat un lucru care mi-a atras atentia. Am vazut oameni tristi, oameni care nu mai stiu sa zambeasca, oameni incruntati, oameni care vorbesc singuri pe strada si oameni apasati de gandurile si sperantele lor.
Am ajuns inapoi acasa, m-am uitat in oglinda si am vazut un om trist, care nu stia sa zambeasca, incruntat, care vorbea singur, apasat de gandurile si sperantele lui.
I-am dat binete si nu mi-a raspuns, pe semne ca era mult prea absent ca sa mai poata raspunde salutului meu. Am intors spatele cu intentia sa plec din fata oglinzii si am auzit in spatele meu "Buna dimineata". Am zambit, incruntarea de pe fata mea a disparut, i-am spus sotiei mele "Buna dimineata iubito", fiului meu cel mic "Buna dimineata tati" si atunci am realizat cat de adevarata este zicala "SPERANTA MOARE ULTIMA"

29 septembrie 2009

12.000 DE EURO IN 12 ZILE !!! PUTEM ??? SIGUR CA DA !!!

Am intrat pe blogul prietenilor mei laura si Florin Campean si m-am alaturat lor in campania de strangere de bani pentru o Elena care are nevoie urgenta de bani pentru o interventie chirurgicala pentru a nu-si pierde vederea. Asadar sa vedem daca reusim sa facem acest lucru in doar 12 zile.
Hai sa depasim stadiul de intentie si sa trecem la fapte concrete. Eu mi-am demonstrat ca se poate si am reusit cu un an in urma sa strang intr-o singura seara la balul Primariei Rm. Valcea 42.000 de euro pentru un tanar pe nume Alex Tache care datorita celor care au donat sume importante de bani azi Alex este vindecat de boala care il macina iar acum la un an si jumatate de la acel moment este sanatos si se bucura de viata.

"Sunt Elena. Mama lui Radu, un copil care nu merita o mama nevazatoare. Am 35 de ani, sunt o persoana activa, vesela si optimista. Ma confrunt cu o afectiune care se incapataneaza sa ma duca la orbire. Mi-am jurat sa nu ma las invinsa de niste celule care nu vor sa traiasca. Mi s-a oferit o sansa si apelez la ajutorul OAMENILOR din dumneavoastra. La institutul Beike din China se poate trata afectiunea cu transplant de celule stem. Medicii de acolo au estimat costurile pentru tratament la 20.000 USD. Pentru a putea urma tratamentul,trebuie sa strang acesti bani pana la data de 12 octombrie. Sunt sigura ca exista oameni cu suflet care ma pot ajuta. Va multumesc!"

Acesta este blogul Elenei: http://elenasbarcea.blogspot.com/
Si acestea sunt conturile in care puteti dona:
cont LEI - RO29 RNCB 0318 0045 2226 0001
cont USD - RO82 RNCB 0068 0045 2226 0004
cont EURO - RO12 RNCB 0068 0045 2226 0003 - swift RNCBROBU

BCR Ghencea, titular de cont Elena Sbarcea
Se pot primi donatii prin Paypal la adesa de e-mail:
elena.sbarcea@gmail.com


Nu conteaza suma pe care o poti dona, important este sa faci acest gest si sa incercam sa demonstram ca impreuna putem ajuta pe cineva care are nevoie de ajutorul nostru.
Va rog sa ma sustineti in acest demers si sa ne bucuram ca putem face si gesturi pe care cei ce au nevoie de ele le considera minuni.

Va multumesc,

Bobita Catusanu

27 septembrie 2009

ADEVARUL

 
Counter Powered by  RedCounter