19 septembrie 2009

SAREA IN BUCATE

De curand s-a deschis in Ocnele Mari din Rm. Valcea o mina de sare. Dupa deschiderea oficiala am mers sa vizitam si noi mina si sincer mi-a placut foarte mult. In primul rand ca aceasta mina poate insemna revitalizarea turismului in Ocnele Mari avand in vedere ca din pacate nu prea mai ai ce vizita in Ocne decat aceasta mina si asta evident daca initiativa celor de la Salrom va fi sustinuta si de autoritatile locale. Personal cred ca aceasta mina va reusi sa atraga destui curiosi dar mai ales oameni care au nevoie de calitatile curative ale acestei mine pentru afectiunile respiratorii de care sufera. Asadar, daca nu ati ajuns inca la mina de la Ocnele Mari va recomand sa o vizitati pentru ca tot aici puteti juca pe un teren artificial fotbal, puteti viziona un film, puteti juca biliard, tenis si chiar sa va reculegeti la altarul unei biserici facute in mina.















14 septembrie 2009

EMOTIA PRIMEI ZILE DE SCOALA

Azi a inceput scoala si emotia primei zile m-a cuprins si pe mine. Mihnea a intrat intr-o noua etapa din viata lui si sunt curios sa vad cum se va adapta la noul lui statut acela de elev.
Asa cum il cunosc eu pe Mihnea sunt convins ca va avea o evolutie frumoasa si cel mai mult ma bucur ca il are ca invatator pe Paul Dumitrescu un educator cunoscut ca fiind foarte exigent dar cu rezultate excelente in plan profesional. Un educator care a reusit o performanta unica in Romania aceea de a castiga peste 400 de premii nationale si judetene cu o generatie de copii ce tocmai au intrat in clasa a-5-a.
Sper ca noua serie de elevi a lui Paul Dumitrescu din care face parte si Mihnea sa doboare recordul stabilit anul acesta si sa pot fi mandru ca Mihnea a facut parte din aceasta generatie.









 
Counter Powered by  RedCounter