14 septembrie 2009

EMOTIA PRIMEI ZILE DE SCOALA

Azi a inceput scoala si emotia primei zile m-a cuprins si pe mine. Mihnea a intrat intr-o noua etapa din viata lui si sunt curios sa vad cum se va adapta la noul lui statut acela de elev.
Asa cum il cunosc eu pe Mihnea sunt convins ca va avea o evolutie frumoasa si cel mai mult ma bucur ca il are ca invatator pe Paul Dumitrescu un educator cunoscut ca fiind foarte exigent dar cu rezultate excelente in plan profesional. Un educator care a reusit o performanta unica in Romania aceea de a castiga peste 400 de premii nationale si judetene cu o generatie de copii ce tocmai au intrat in clasa a-5-a.
Sper ca noua serie de elevi a lui Paul Dumitrescu din care face parte si Mihnea sa doboare recordul stabilit anul acesta si sa pot fi mandru ca Mihnea a facut parte din aceasta generatie.









2 comentarii:

  1. Bafta mare in acest nou inceput de drum!

    ...si cum Mihnea este categoric un copil indigo, daca nu chiar cristal, sunt sigura ca si tu si Anca o sa il intelegeti si o sa ii fiti alaturi daca nu o sa se aiba prea bine cu exigentele educatorului... :)

    Va pupam cu drag, baietii vostri sunt SUPERBI, amandoi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Laura, multumim frumos pentru urari si cu siguranta Mihnea se va putea bucura de tot suportul nostru si cred ca si de cel al educatorului deoarece exista un respect reciproc intre cei doi...hi hi hi.
    Va pupam si ne este dor de voi. Citim Adevarul si ne bucuram ca sunteti subiect de presa in Romania. Pupici si lui Florica.

    RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by  RedCounter