08 martie 2009

PUSCA SI CUREAUA LATA CE ARTIST ERAM ODATA ...



8 Martie 1984, Rm. Valcea, Casa Tineretului, Mini Paradox, Antract sunt lucruri ce aveau sa imi marcheze pe viata destinul.
Azi se implinesc 25 de ani de la prima aparitie pe scena a formatiei ANTRACT.
Azi am incercat sa imi amintesc cat mai multe momente traite cu trupa si brusc am devenit melancolic. In toti acesti ani am trait probabil toate starile posibile prin care poate trece un artist de la agonie la extaz, insa dand timpul inapoi imi amintesc cu placere de ambele situatii in care am fost pus.
Inceputurile pline de entuziasmul varstei si a dorintei de a demonstra ca poti au fost probabil cei mai frumosi ani. Apoi primul album ANTRACT(1984) a insemnat incununarea unei munci si satisfactia deplina atunci cand incepi sa constientizezi ca in urma ta va ramane ceva. Apoi gustul succesului din care incepi sa-ti alimentezi personalitatea. Atentia presei si a televiziunilor m-au magulit si m-au facut sa ma simt important, fara insa sa pierd controlul cu pamantul. Niciodata nu am pierdut acest control si poate tocmai de aceea nu am reusit sa ies in evidenta mai mult decat am reusit sa o fac in toti acesti ani.
Deshiderea concertelor RONNIE JAMES DIO, PARADISE LOST, SAXON, JETHRO TULL METALLICA, HELLOWEEN au insemnat alte episoade frumoase din cariera mea de artist.
Toate aceste lucruri sunt imortalizate in albumele pe care le-am editat in cei 25 de ani de cariera, in videoclipuri si fotografii la care ma voi uita intotdeauna cu mare placere.
Astazi dupa 25 de ani de la primul concert pe scena l-am vizitat pe Cristi Iordan la studio pentru a fi alaturi de cel cu care am plecat la drum pe 8 Martie 1984. Am stat o ora cu el timp in care am vorbit tot felul de prostii numai despre ANTRACT nu pentru ca evident nu si-a amintit ca in urma cu ceva vreme ne bucuram ca niste copii ce eram de fiecare moment petrecut impreuna in sala de repetitii sau pe scena.
Dar toate astea s-au intamplat undeva, candva iar azi e o zi obisnuita ca oricare alta pentru cei mai multi dintre prietenii mei dar foarte importanta pentru mine.
De accea am tinut musai sa imi urez "La multi ani" si sa de-a domnul sa pot anul acesta sa organizez un concert aniversar care sa marcheze intr-un fel acest moment important din cariera oricarui artist.































 
Counter Powered by  RedCounter