12 iunie 2009

NOTHING COMPARES TO YOU


Dupa concertul acustic STING a venit randul lui Sinead O Conner sa ne arate ce poate.
Un concert la limita intre bunul simt si sublim. O sala jenant de goala dar "plina" de oameni de bun simt care au venit la acest concert sa isi incarce "bateriile" spirituale. Sinead O Conner de o simplitate debordanta alaturi de Steven Cooney si Kieran Kiely, au reusit sa transmita ceea ce era de transmis ... stare de bine, armonie, emotie. A fost o seara speciala ca si cea de la Sala Palatului in care STING ne-a aratat ce poate face cu o lauta si o voce. Azi Sinead O Conner si-a aratat maestria si in fata celor aproximativ 1200 de romani, care au cantat la unison de la primul acord pana la sfarsitul concertului, pe care cei prezenti nu il vor putea uita niciodata. Nothing compares to you ... nimic mai adevarat.

Nothing compares 2 U
Vezi mai multe video din Muzica

07 iunie 2009

EURO TOMBOLA ...Aproape ca nu mai e nimic de comentat la aflarea rezultatelor exit-poll prezentate la ora 21.00 valabile pentru ora 19.00
EBA-nala, VADIM TUDOR, SI GIGI BECALI vor reprezenta la Bruxelles Romania !!!
Nici nu vreau sa imi imaginez o criza de nervi facuta de Vadim Tudor in Parlamentul European pe care cu siguranta il va confunda cu cel de la Bucuresti, pe Gigi Becali care va behaii pe holurile parlamentului sau in plenul lucrarilor parlamentare dar ce este cu adevarat trist este ca domnisoara EBA va deschide gura.
La procentul de vot anuntat de putin peste 20% este clar ca au votat doar activistii partidelor si o mica parte din simpatizantii adusi la vot cu autocarul.
Ar trebui sa fie un mare semn de intrebare pentru clasa politica mai ales pentru perioada grea prin care va trece tara asta...
In toamna votul va conta cu adevarat pentru ca miza pusa in joc este capul lui Basescu care a castigat votul romanilor cu sloganul "SA TRAITI BINE".
Probabil ca cei ce l-au votat acum 5 ani se vor uita in frigider, in buzunare, in cont la facturile restante si vor pune stampila oriunde altundeva decat pe cel ce ia dezamagit promitandu-le un trai mai bun ca rezultat al muncii cinstite.
Promit ca in toamna voi merge la vot. Pana atunci Basescu mai are timp sa ma convinga ca traiesc bine !!!

FAZA ZILEI

 
Counter Powered by  RedCounter