15 iunie 2009

TARA TE VREA PROST !!!

Ca e plina tara de infantili care au ajuns sa conduca institutii ale statului nu mai e nici o noutate dar cand aceste specii se perpetueaza acest lucru este inspaimantator.
Azi am asistat siderat la o noua ineptie pe care domnul Vanghelie a debitat-o in direct la ora de maxima audienta pe mai toate canalele de televiziune care au transmis declaratia domnului "Care este".
Cat de prost sa fii sa nu cunosti pronuntia corecta a motorului de cautare Google? Atat de prost cat a demonstrat Vanghelie azi ca poate fi. Va dati seama cati ca el sunt in aparatul administrativ si au pretentia sa fie respectati? E trist ca unul ca Vanghelie si multi altii ca el au ajuns sa conduca destinele acestei tari. Nu inteleg pur si simplu cum ajung analfabetii sa acceada la aceste functii in aparatul administrativ si colac peste pupaza sunt tolerati si mai ales promovati de partidele politice din care fac parte.
Candva ma amuzam de astfel de gafe insa acum nu mai pot nici macar sa zambesc cand realizez cat de grave sunt toate aceste exprimari cu titlu de "model" pentru tanara generatie.
Sper sa pot sa le ofer copiilor mei posibilitatea de a studia in universitati de renume din lume si in acest fel sa nu fie niciodata pusi in situatia de a fi subordonatii unor analfabeti promovati doar pe criteriul incompetentei, a nepotismului si a spagii.
Asa sa imi ajute Dumnezeu ...http://www.goagal.ro/


sarmalele reci - tara te vrea prost!
Asculta mai multe audio Muzica

14 iunie 2009

IN CURAND ANTRACT 25 DE ANI

Anul acesta s-au implinit 25 de ani de cand am urcat pentru prima data pe scena. Mai exact 8 martie 1984. O istorie descrisa ultima data cu ocazia implinirii a 20 de ani. Anul acesta voi pune in scena o noua productie care sa puncteze o cariera muzicala de 25 de ani si sper din tot sufletul sa reusesc sa fac ceva cu adevarat deosebit.
Pana atunci va las sa vizionati filmul realizat acum 5 ani si o piesa din concertul aniversar ANTRACT 20 de ANI.


ANTRACT
Vezi mai multe video din Muzica


Antract - Ca si cum
Vezi mai multe video din Muzica
 
Counter Powered by  RedCounter