23 aprilie 2009

ASTAZI E ZIUA TA ...



Astazi este Sf Gheorghe si implicit ziua de nume a bunului meu prieten George Chirca.
La multi ani, sanatate si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti.

22 aprilie 2009

ROMANIA LAND OF CHOICE VS NO ROADS JUST ROMANIA














SURSA FOTO : http://www.criserb.com/blog/


Si uite asa marele imn al turismului romanesc trebuie sa fie insotit si de un slogan pe masura, pentru a promova frumusetile patriei. Land of choice a propus Marius Moga dupa un search dat pe Google insa ... ghinion acest slogan apartine Croatiei.
Si acum fie vorba intre noi, nu ar fi mai potrivit vorba lui Mircea Badea sloganul NO ROADS, JUST ROMANIA !!! Parerea mea personala coincide cu a lui Badea care are o parere foarte pertinenta in aceasta privinta. Sa vina turistul strain sa vada cum cheltuim noi zeci de milioane de euro pe kilometru de autostrada care nici nu exista in realitate, sa vada el saracutu cum se defriseaza padurile in Romania fara ca cineva sa intre la parnaie, sa vada el turistul, cocalarul de Bucuresti cu lantul de 5 kg de aur la gat si masina de fitze pe care turistul strain o vede in premiera la romanica si mai apoi in saloanele auto din Frankfurt sau Tokio.
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!!

19 aprilie 2009

HRISTOS A INVIAT !!!


Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina a anului. De Pasti se sarbatoreste Invierea lui Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu. Duminica - a treia zi dupa Scripturi- femeile purtatoare de mir au gasit mormantul gol. Mormantul era gol pentru ca Hristos Inviase. Impotriva lor, a tuturor, a celor care L-au acuzat si batjocorit de atunci si pana astazi, numit in deradere Regele Iudeilor, rege incoronat cu spini, rege al carui tron era o Cruce, parasit de ai Sai, pazit sub grea si rece lespede de piatra, Hristos a izbandit cea mai stralucita biruinta ce s-a vazut vreodata: biruinta asupra mortii si asupra rautatii omenesti. Aceasta biruinta a putut fi tagaduita, dar nu I-a putut fi smulsa niciodata.

Hristos a Inviat si a biruit, pentru El si pentru noi. Credem si biruim prin Moartea si Invierea lui Hristos, murim pentru a invia si inviem pentru a trai in veci cu Hristos. Prin suferinta si moarte ne bucuram de Inviere; prin Inviere ne bucuram si triumfam in triumful lui Hristos, ca triumf al nostru. El a murit pentru noi si a triumfat pentru noi. In Moartea Lui sta mantuirea noastra, in Invierea Lui sta biruinta noastra.
 
Counter Powered by  RedCounter