01 mai 2009

BLUES PROJECT - REPETITIIAcum aproape un an, vechiul meu prieten Crisi Iordan (GRASU) mi-a propus un proiect muzical alaturi de inca doi prieteni, unul mai vechi Marius Dumitrescu (bass) si altul mai nou Iulica (keyboards). Am acceptat imediat propunerea datorita faptului ca era nevoie de un tobosar, o pasiune mai veche de-a mea. Am inceput repetitiile in studio si am gasit zilele astea niste imagini video de la primele repetitii pe care vi le impartasesc si voua. Asa ca Blues Project a prins viata si sper sa mai auziti in viitor de acest proiect pe care eu personal il gasesc destul de interesant.
Vizionare placuta !!!

29 aprilie 2009

PAI CE FACUSI MAMAIE?

Tocmai cand spuneam si eu ca nu am mai vazut pe canalele tv o stire pozitiva azi
(29.04.2009), data ce va intra sigur in istoria bunului simt, am vazut o stire pe Antena 3 care m-a surprins placut prin faptul ca desi nu credeam, uite ca mai exista si oameni demni, cinstiti si cu frica de Dumnezeu. Stirea se referea la o batrana de 80 de ani care a gasit o borseta in care se aflau 5000 de Euro, borseta pierduta de un barbat care trecea prin localitate spre un targ de masini de unde intentiona sa cumpere o masina. Batrana dupa ce a vazut ce contine borseta s-a dus la sectia de politie si a anuntat gasirea borsetei ce continea 5000 de euro.
Un gest demn de urmat de toti aceia care nu se pot bucura de bani nemunciti si care stiu ca Dumnezeu nu arunca cu bani din cer si cel mult te tine sanatos sa ii poti face singur prin munca cinstita.
Bine faci, bine gasesti ... semnat, Mamaie.

SECOLUL VITEZEIDe la sfantul Gheorghe nu am mai scris pentru ca desi subiectele abunda ecranele televizoarelor pur si simplu nu am avut dispozitia necesara sa scriu.
E adevarat ca am pierdut o gramada de subiecte care ar fi meritat comentate cum ar fi: furtul masinii lui Hrebenciuc Jr, arestarea celor care au furat masina latifundiarului Jiji, greva de la CFR, arestarea arbitrilor cu ecuson FIFA si evident poate cel mai important subiect prezentat de absolut toate televiziunile, "catastrofa" naturala de 5,3 grade care a avut loc saptamana trecuta in Vrancea. Abia acum am realizat ca traim in secolul vitezei si ca oricat am vrea sa ignoram abundenta informatiilor care ne trec pe la ureche nu prea avem cum sa o facem.
Chiar daca nu te uiti la televizor, evident ca ai un vecin care te tine la curent cu evolutia evenimentelor fie ca vrei fie ca nu vrei. "Ai auzit vecine ca a fost cutremur" ? ... "Ai auzit vecine ca i-a arestat pe aia care i-au furat masina lui domn' Jiji" ? ...etc ... etc.
Si uite asa informatia este propagata cu o viteza demna de scenariul unui film SF.
Va mai aduceti aminte cand ati auzit ultima data o stire pozitiva care sa promoveze o valoare intr-un domeniu sau o macar o initiativa a guvernului care sa aduca satisfactie in randul populatiei ? Eu sincer nu am mai auzit demult o stire prin care sa se aduca la cunostiinta opiniei publice un eveniment demn de admiratie si ma intreb retoric fireste ... Ce caut eu in viata mea ?
 
Counter Powered by  RedCounter