24 octombrie 2009

REFUZATI


SURSA FOTO:ALEX MOISE


Excelent !!! O fotografie excelent surprinsa de prietenul meu Alex Moise la intalnirea cu staff-ul PSD de la Calimanesti m-a facut sa fiu invidios pe el. Nu am rezistat tentatiei de a v-o arata si voua pentru a va provoca un zambet in aceasta perioada trista pe care Romania o parcurge din pacate de 20 de ani incoace.

22 octombrie 2009

START ...Dupa parerea mea avem trei candidati cu sanse reale la functia suprema in stat, care in aceasta noapte vor intra oficial in campanie electorala. Inteleg din asta ca spectacolul vizionat pana acum a fost un fel de "frectie" de incalzire a motoarelor cu care protagonistii se vor alinia la START.
Ceea ce va urma este lesne de inteles. O sarabanda publica, presarata din belsug dupa gust cu vorbe grele. Probabil ca nici dosarele unora nu vor conteni sa fie afisate la tarabele de ziare ca deh, asa-i in viata. Rufe spalate la televizor, chiloti intorsi pe dos si scosi la aerisit pe sarma, sepcute colorate pentru a da o pata de culoare griului din cangrena instalata in societatea romaneasca. Vom sta cu ochii pe televizor si ne vom uita ca la serialul "Dallas" in care Jr (Basescu) se joaca cu naivul Bobby (Antonescu) si o lasa neconsolata pe Suelen (Geoana).
Nimic nou pana aici. Din cate imi amintesc, desi personaj negativ, Jr era cel mai apreciat personaj din serial. Un lucru este cert, ne asteapta o iarna din care scapa cine poate, cutii postale pline, nu de scrisori de la prieteni ci de facturi si instiintari de plata, iar pentru cei ce au ramas fara slujbe, mult timp liber pentru meditatie la ce urmeaza sa voteze...

18 octombrie 2009

SOON ANTRACT LIVE 25 DE ANI


Dupa foarte multe zile si nopti in studio, ne-am apropiat de finalizarea proiectului ANTRACT 25 de ani.
In curand veti putea asculta cele 15 piese din concertul live ANTRACT 25 si sper sa fiti cel putin la fel de incantati de rezultatul final asa cum sunt si eu.
Keep on rocking !!!
 
Counter Powered by  RedCounter