05 august 2009

IN SFARSIT AM HOTARAT...KERVANSARAY LARA ANTALYA

Dupa aproape o saptamana de cautari pe toate site-urile de specialitate si in toate agentiile de turism am gasit in sfarsit locul unde ne vom petrece vacanta de vara.
Asadar un loc in care abia astept sa ajung si sa imi reincarc bateriile pentru toamna acestui an.
Vom pleca in data de 14.08.2009 si ne vom intoarce in data de 22.08.2009.
Maine dimineata voi merge la agentie sa cumpar biletele si va spun sincer ca abia astept sa ajung acolo.
Cand ma voi intoarce am sa va impartasesc din experienta Kervansaray Lara 2009 ...02 august 2009

IN FAMILIA CATUSANU SITUATIA E ROCK !!! (PARTEA A-II-A)

SURSA FOTO : EUGEN BELIVAC
BUGETAR VS PRIVATIn sfarsit o masura excelenta luata de guvernul romaniei si anume elibererea din functie a 20 % din angajatii bugetari. Aproape ca sunt uimit de decizia guvernului BOC pe care dupa cum puteti observa este pentru prima data cand ii scriu numele cu majuscule pentru ca de aceasta data merita.
In sfarsit asistam la o decizie dupa parerea mea excelenta avand in vedere aparatul administrativ exagerat de mare pe care Romania il are. Era nevoie de o astfel de decizie chiar daca evident ea nu este deloc populara in economia alegerilor prezidentiale, cu atat mai mult cat se pare ca initiativa a avut-o presedintele Basescu.
Pentru mine ca un tanar om de afaceri care se zbate intr-un sistem concurential lipsit de fair play si de lipsa unui sistem normal al unei economii de piata in care cel mai bun sa castige, o astfel de masura ma face sa apreciez maxim decizia guvernantilor.
Nu e normal ca sistemul privat, dealtfel singurul care produce cu adevarat ceva in Romania sa tina in carca un sistem bugetar greoi si de cele mai multe ori neperformant si foarte scump.
Sunt curios sa vad acum cati din cei ce vor pleca din sistemul bugetar se vor putea integra in sistemul privat in care performanta este cuvantul de ordine. Asadar o prima decizie dupa parerea mea excelenta pe care o salut si astept cu nerabdare o alta decizie cel putin la fel de surprinzatoare ca aceasta, pentru si in interesul general al romanilor.
 
Counter Powered by  RedCounter