06 mai 2009

ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ! PARTEA a II aNu o sa va vina sa credeti dar un calcul simplu ne demonstreaza ca cel mai mare evazionist al statului este ... BISERICA. Speneti-mi cand ati primit ultima data bon fiscal la cumpararea unei lumanari, cand ati primit ultima data bon fical la achitarea unei taxe pentru o cununie religioasa la o nunta sau un botez, cand ati primit ultima data un bon fiscal pentru suma pretinsa de preoti pentru o lista de acatist, suma ce este variabila in functie de numarul de zile pe care le soliciti pentru pomenirea celor dragi sau celor trecuti in nefiinta ca sa nu mai vorbim de o slujba de inmormantare unde de voie de nevoie omul aflat la necaz baga mana in buzunar si scoate ultimul banut din buzunar, pentru ca celui disparut sa nu ii "lipseasca" nimic in viata de apoi.
Va dati seama ce sume de bani se invart zilnic in acest sistem creat parca sa umple pana la refuz buzunarele mai marilor slujitori ai Domnului? Da, astia sunt bani negri care nu sunt impozitati si nu sunt contabilizati nicaieri. Cutia milei in care fiecare crestin pune cate un banut va intreb in buzunarele cui se duc pentru ca nu imi aduc aminte sa fi auzit de vreo donatie facuta de biserica pentru vreun caz social deosebit. Doamne iarta-ma dar parca nu mai exista frica de Dumnezeu si nici respect pentru divinitate ...

05 mai 2009

ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !!!Nimic nu ma mai mira in tara asta si de aceea nu m-a mirat ca si in casa Domnului a intrat necuratul ... Cred ca ati vazut azi la televizor flagrantul pus la cale de niste ziaristi de la Romania Libera care sub pretextul ca vor sa se inscrie la facultatea de Teologie de pe langa Arhiepiscopia Tomisului, insusi Inalt Preasfintiul Teodosie pretindea suma de 5000 de Euro pentru inscrierea ziaristului sub acoperire la cursurile facultatii de Teologie. Din pacate nu este singurul inalt prelat care are astfel de apucaturi. E plina casa Domnului de smenari imbracati in straie preotesti. Case imense, masini luxoase, proprietati imobiliare si multe alte ispite lumesti fac parte din viata de zi cu zi a multor asa zisi slujitori ai Domnului. Sunt mult prea multe cazuri care au fost aduse in atentia publica si ma intreb ingrozit cate alte cazuri de acest fel mai sunt fara sa fie cunoscute sau descoperite. Obsedati sexuali care pipaie enoriasele satui de atata laba, sunt gata sa te futa'n cur promitandu-ti izvabirea in fata bunului Dumnezeu.
Concluzia ar fi ca atunci cand intri in biserica sa nu te inchini, sa iti tii mainile in buzunare ca nu cumva sa te "faca" vreo maicuta de lovele si in nici un caz sa nu te apleci in fata altarului ca nu cumva sa simti apasarea'n cur si gafaiala'n ceafa a unui inalt prelat sub "acoperirea" bunului Dumnezeu.
 
Counter Powered by  RedCounter