28 martie 2009

12 ANI










Ieri s-au implinit 12 ani de cand mi-am cunoscut jumatatea. Cine ar fi crezut ca bruneta cu parul lung, blugi evazati si bluza lalaie de la masa din fata mea din barul NICK si DAN imi va deveni sotie si mai apoi mama copiilor mei.
Azi dupa 12 ani am sentimentul ca toate acestea s-au intamplat ieri si ca practic toate sentimentele mele pentru jumatatea mea au ramas aceleasi ca acum 12 ani. Nimic nu s-a schimbat...nici acum nu stie sa gateasca, hi hi hi. Dar stie foarte bine altceva, stie sa fie o mama iubitoare pentru copiii nostri si o sotie model pentru unul ca mine care nu apreciaza femeia avand ca prin criteriu de apreciere distanta acesteia fata de coada cratitei.
Am reusit impreuna sa avem o familie puternica poate si pentru faptul ca am stiut sa trecem intotdeauna peste problemele inerente oricarui inceput de relatie.
Acum privim inapoi cu nostalgie la fotografiile ce ne amintesc de toate etapele acestei frumoase povesti de dragoste.
Asadar sunt un om bogat si norocos. Sunt bogat pentru ca am doi copii si sunt norocos pentru ca Anca nu a reusit inca sa de-a foc la casa in incercarile ei de a fii o gospodina desavarsita.
Una peste alta nimeni nu e perfect !!!

25 martie 2009

23 martie 2009

ASTAZI E ZIUA TA



Departe de tara, departe de prieteni, dar aproape de persoana pe care o iubeste, pe 24 Martie 2009 bunul meu prieten Florin Campeanu, (Florica) pentru cei ce il cunosc isi aniverseaza ziua de nastere. La multi ani prieten drag iti spun de aici de acasa, unde voi inchina un pahar de sampanie in cinstea ta. Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa fii sanatos.
Sunt convins ca iti este dor de casa si prieteni insa noi suntem cu gandul alaturi de tine si sper sa ne simti aproape chiar daca intre noi e o distanta destul de mare.
 
Counter Powered by  RedCounter