27 noiembrie 2009

CASTIGATOAREA CONCURSULUI "PE MUCHIE DE CUTIT"


Va garantam ca asupra fotografiei nu s-a intervenit in Photoshop.
Fotografia este reala !!! Va propun un concurs de trucaje folosind fotografia prezentata mai sus. Tema concursului "Pe muchie de cutit". Asadar faceti minuni !!!

TRAIAN BOXESCU NU AR DA NICIODATA INTR-UN COPIL !!!


IMAGINE TRUCATA SURSA INTERNET

26 noiembrie 2009

VASILE GEOANA vs DUMITRU BASESCUMare ti-e gradina Doamne !!! Ca spectrul politic romanesc e din belsug colorat cu oratanii de tot felul nu mai e o noutate de prima pagina de foarte mult timp. Asistam zilnic la fel de fel de personaje aproape mitice (Moguli, Pasarici, Dictatori, Bideuri, Papagali, Baroni) si totusi, azi in timp ce ma uitam la stiri cu titlul de "News Alert" apare o stire zenzationala !!! PRM (filiala Sibiu) face alianta cu UDMR pentru sustinerea Vasile Geoana in detrimentul evident lui Dumitru Basescu ! Ma frec la ochi si lovit in moalele capului de socul informatiei incep sa ma ciup de mana ca sa vad daca stirea e adevarata. Nasol, e adevarata ! Nu m-a surprins asa zisa alianta PRM - UDMR din moment ce toate aliantele posibile au fost realizate in Romania ci faptul ca un nene Nicolae Bucur (presedinte PRM Sibiu) isi indemna electoratul sa voteze Vasile Geoana asta pentru a nu cumva Dumitru Basescu sa iasa iar presedinte !!! Realizez jenat ca televiziunile iau interviu unui batran bolnav psihic ramas fara reteta de Rudotel din cauza veniturilor mici si schimb canalul. Il vad pe Dumitru Basescu cum povestea celor care il ascultau cum a invatat el in cei 12 ani petrecuti pe mare sa rupa dintii la rechini. Woowww !!! Sa se fi inspirat oare din serialele SI FI ? Schimb canalul si ce sa vezi? Dumitru Basescu da cu pumnul intr-un copil !?!?!? Ceeee???? Doamne te rog spune-mi ca nu e adevarat !!! Schimb canalul si ce vad?....Dumitru Basescu da cu pumnul intr-un copil !?!??! Imi spun, e clar e cosmar. Schimb canalul si vad afisul de campanie al lui Vasile Geoana alaturi de Costel Antonescu. E clar, traiesc un cosmar desi mi-as fi dorit din toata inima sa fi fost doar un vis urat si atata tot...

25 noiembrie 2009

SASHAEl este copilul celui mai bun prieten al meu. In cheama Sasha si a venit pe lume pe 22 noiembrie in Brazilia. Daca pentru Laura este o experienta noua in privinta lui Florin pot spune ca are ceva experienta de la venirea pe lume a celor doi copii ai mei pentru ca a fost langa mine de fiecare data cand Anca a nascut. Imi aduc aminte ca se bucura la fel de mult ca si mine iar acum acelasi sentiment ma incearca si pe mine. Emotia provocata la aflarea vestii a fost la fel de puternica ca si la proprii mei copii.
Abia astept sa va revad in formula de trei in iunie cand am inteles ca veti veni in tara.
Va pupam si asteptam vesti de la voi.

22 noiembrie 2009

22.11.2009 ORA 23.1522.11.2009 ora romaniei 23.15, la capatul firului prietenul meu Florica imi da vestea cea mare... SUNT TATA !!! Sasha s-a nascut sanatos are 3,2 kg si nasterea a decurs bine dupa 12 ore de travaliu. Sa va traiasca sa va bucurati de el si sunt fericit ca sunt printre primii care afla aceasta veste. Felicitari Laura, felicitari Florin !!!
Astept poze cu micutul Sasha si va impartasesc emotia de a devenii parinti.

AVEM FINALISTI ...GUVERNUL MAI ASTEAPTA !!!
 
Counter Powered by  RedCounter