26 septembrie 2009

PUTEREA EXEMPLULUIZilele trecute prietenul meu Geani Belivac a venit cu o initiativa pe care am salutat-o imediat.
Impreuna cu cativa elevi de la scoala de engleza pe care o patroneaza www.prietenul-cel-mare.ro am mers azi la Malul Alb sa facem o actiune de voluntariat prin strangerea de gunoaie de pe malul Oltului. Inarmati cu 200 de saci menajeri, manusi de cauciuc, apa, sapun, si multa voie buna am plecat din fata garii Valcea la 10.15
Odata ajunsi copiilor li s-a facut instructajul si ne-am pus pe treaba.
Dupa aproximativ 3 ore toata albia Oltului de la Malul Alb arata asa cum ar trebui sa arate in mod normal, adica CURATA.
In acest fel copiii au invatat ca natura are nevoie de ei si ca numai prin puterea exemplului vor putea avea pretentia ca sunt altfel decat cei ce prin indiferenta nu realizeaza pericolul in care se afla mediul inconjurator.
Am hotarat cu profesorul Eugen Belivac sa continuam astfel de actiuni, dar de aceasta data ne-am propus sa sensibilizam si sa incercam sa convingem cat mai multi copii si adulti sa ne urmeze exeplul.
PSD, PD-L, PNL, ROMANIA MARE ? NU !!! O gasca de prieteni care au inteles ca macar si pentru confortul nostru psihic merita sa dai exemplu celorlalti nu doar trancanind din gura ci actionand concret.
Si apropo, noi nu suntem in campanie electorala ci poate doar intr-una de educatie pentru copiii care vor si pot sa schimbe cu adevarat ceva in mentalitatea cetateanului roman... Imaginile sper ca sunt destul de concludente.

4 comentarii:

 1. Bravo domnilor, ma voi alatura acestui grup! Urmatorul pas e sa facem curatenie morala si speranta e tot in acesti copii minunati....

  RăspundețiȘtergere
 2. Boaba, daca te puneam vreodata sa cari gunoiul ma trimiteai in origini imediat. Bravo!!!! Ne-ar trebui vreo 22 de milioane de astfel de initiative si am putea si noi sa mergem in papuci pe autostrada! Pupam, Anca, Mihnea si Rares. De la a lu' Gherasim

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. Lasa ba ecologia.
  Las' s-o faca Spiridon sau... alt imbecil...
  Nu vezi ca este mare bal la palate ?
  Grabeste-te sa-ti iei bilet, circul e din ce in ce mai ieftin...
  Si mai dizgratios.
  Parerea mea...

  RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by RedCounter