31 ianuarie 2009

FAZA ZILEI PSD + PD-L

BAIETI O CAM FRECATIDonez echipament tehnic de lupta cu organu' pentru tot cabinetul boc. Avand in vedere placerea nebuna de autosatisfacere a noului guvern ofer pentru uz personal cate un kit special de masturbare. Desi voi o "frecati" placerea e de partea mea :))

30 ianuarie 2009

FAZA ZILEI

ASTA ITI DORESC EU TIE DULCE ROMANIE


Romania nu mai e demult o tara. Cand spui Romania ar trebui sa spui asa : România este o ţară situată în sud-estul Europe Centrale, pe cursul inferior al Dunării, la nord de peninsula Balcanică şi la ţărmul nord-vestic al Mării Negre. Pe teritoriul ei este situată aproape toată suprafaţa Deltei Dunării şi partea sudică şi centrală a Munţilor Carpaţi. Se învecinează cu Bulgaria la sud, Serbia la vest, Ungaria la nord-vest, Ucraina la nord şi Republica Moldova la est, iar ţărmul Mării Negre se găseşte la sud-est. De-a lungul istoriei, diferite porţiuni ale teritoriul de astăzi al României au fost în componenţa sau sub administraţia Daciei, Imperiului Roman, Imperiului Otoman sau a celui Austriac. Ca stat suveran, România a apărut în 1859 prin unirea dintre Ţara Românească şi Moldova condusă de Alexandru Ioan Cuza şi a fost recunoscută independentă 19 ani mai târziu. În 1918, României i s-au alipit Transilvania, Bucovina şi Basarabia, însă România Mare a fost distrusă la sfârşitul celui de Al Doilea Război Mondial, atunci când U.R.S.S. a ocupat Basarabia şi Bucovina de nord, iar România a semnat Pactul de la Varşovia...bla, bla, bla.
Asa ar trebui sa sune o descriere succinta a tarii in care din pacate traiesc.
O descriere mai exacta si mai actuala ar fi asa.
Romania este o tara cu 23.000.000 de fraieri si 20.000 de baieti destepti cu un presedinte betiv, un parlament corupt si un guvern incapabil. Ah, era sa uit si un boc. Fraierii pun botu la povestile clasei politice cel putin odata la 4 ani iar desteptii intorc banii cu lopata din afacerile cu statul. Desi tara are toate formele de relief respectiv, munte, mare, delta, ses, cursul euro este 4,3 RON si evolutia lui e in continua crestere. Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in buzunar. Ne-a dat suficient de mult cat sa putem avea un trai decent din expoalarea resurselor existente numai ca cei 23.000.000 de fraieri nu pot tine piept lacomiei celor 20.000 de baieti destepti. E greu sa ai o reactie cu chifla in burta cand cel din fata ta isi etaleaza grotesc burdihanul plin de bunatati. E greu sa te alergi cu ei cand motorul masinii lor au toti atatia cai cat herghelia de la Beclean si e aproape imposibil sa te judeci pentru dreptate cu ei cand legea e facuta doar pentru cei slabi de inger sau cei saraci cu duhul. Asta e Romania lui 2009 si din pacate pentru cei mai optimisti ca mine va fi si Romania din 2030. Scenariu Science Fiction ? Nu, din pacate doar o previziune si sper sa n-am dreptate sa pot si eu sa ma bucur de rezultatele educatiei pe care o primesc copiii mei. Poate ei sa reuseasca ceea ce nu am reusit eu...sa fac parte din cei 20.000 de baieti destepti, ca de prosti e plina tara. Asta iti dorect eu tie, dulce romanie...

29 ianuarie 2009

FAZA ZILEI

SOCIETATE BOLNAVA, OAMENI BONAVI...Ca si cum nu ar fi fost de ajuns ca avem o societate bolnava la un simplu control medical constatam ca suntem la fel de bolnavi ca societatea in care traim. Azi am fost la doctor pentru un control medical pentru ca disconfortul creat de imobilitatea articulatiilor impunea o vizita la un doctor de specialitate. Dureri de spate, dureri de umar, dureri de picioare, dureri, dureri, dureri. Aproape ca am invatat sa traiesc cu durerea sa fac casa buna cu boala si am hotarat sa imi revizuiesc total stilul de viata. In primul rand trebuie sa scap de modul sedentar de viata. Toata ziua cu fundul in masina, la birou cu fundul pe scaun, iar miscarea a devenit principalul meu adversar. De azi imi voi acorda mai multa atentie mie si imi voi aloca cel putin 30 min de exercitii fizice iar masina o voi folosi doar daca afara ploua sau situatia o va impune. Voi fi mai atent si la ce bag in gura si voi incerca sa ma lepad de proastele obiceiuri culinare si mai ales de comoditate. Este adevarat ca traim in secolul vitezei si ca "Cine ajunge primul castiga", dar prefer sa ajung pe locul doi si sa fiu sanatos. Din cauza vitezei am uitat sa mai traim, am uitat sa ne mai bucuram de micile placeri oferite de viata si intrebarea pe care mi-o pun este ... Pentru ce traim ? Nu cumva lucrurile cu adevarat importante in viata sunt legate de ceea ce ne face cu adevarat fericiti? Timp pentru noi si mai ales pentru lucrurile cu adevarat importante din viata noastra. Restul...sa mai astepte.

28 ianuarie 2009

27 ianuarie 2009

ANARHIA SALVEAZA ROMANIANu stiu cat de mult suntem efectati de crizei economica cat mai ales de incompetenta unui guvern care nu este in stare sa puna bazele unui buget care sa stabileasca clar prioritatile pentru care isi asuma responsabilitatea. Mai nou presedintele face declaratii contradictorii in care ba sprijina aplicarea legii pentru marirea salariala a cadrelor didactice ba se declara pentru inghetarea salariilor pe o perioada de 6 luni. Ok, de acord, ingheata frate salariile dar cu preturile ce facem. Alea cand le mai incheti? Pai unde sunt promisiunile din campanie cand strigati cat va tin bojogii ca in secunda a doua dupa ce veti castiga alegerile veti da profesorilor salariile marite cu 50% ....bla bla bla. Eu unul m-am saturat de gargara ieftina si parca vreau sa vad si actiune. Nu sunteti in stare sa va duceti la capat programul din campanie demisionati si lasati loc de alegeri anticipate. Ar fi foarte interesant sa vedem scorul electoral obtinut si mai ales cum va veti mai privii electoratul in ochi dupa minciunile si demagogia din campanie. In orice caz v-as sugera atentie mare la furia unui popor mult prea sarac si flamand. Asa a sfarsit si Ceausescu cu tot aparatul sau de opresiune, a infometat poporul pana la insuportabilitate. Anarhia este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine situatia acestei tari si pana acolo mai e un singur pas. Face-ti-l !!!

26 ianuarie 2009

0800.800.885 FIR SCURT CU TONUL "OCUPAT"Nici nu am apucat bine sa dau cu bila alba dupa domn Bazac ca deja trebuie sa ii dau o alta...neagra. Cat exces de naivitate sa cred ca lucrurile se vor rezolva prin luarea unor masuri radicale pentru insanatosirea sistemului medical din Romania. Ideea este ca sistemul medical este bolnav, spitale in care mor oameni cu zile, in care soacra unui sef de sectie sta internata de 5 ani intr-o rezerva pe banii statului si spitale in care cainii comunitari se adapostesc de intemperiile anotimpului rece ne arata clar ca sistemul e intr-o profunda coma. Nu stiu ce fel de reactie sa mai am cand luna de luna cotizez la bugetul de stat pentru sanatate impozite care in mod normal ar trebui sa imi garanteze ca atunci cand am nevoie de serviciile medicale de stat voi putea sa beneficiez de serviciile acestora in schimbul cotizatiilor lunare. Ma gandesc cu groaza ca va veni si ziua cand sanatatea mea va depinde de performantele acestui sistem bolnav si nu am decat sa ii doresc insanatosire grabnica caci pentru mine mai exista o sansa din pacate foarte reala...rugaciunile la bunul dumnezeu sa ma tina sanatos si departe de patul de spital.

25 ianuarie 2009

MAREA UNIRE DUPA 150 DE ANI
Oficial si in spiritul celor mai frumoase traditii istorice romanesti, prima Unire a Principatelor Moldovei si Munteniei a avut loc la 24 ianuarie 1859, actul solemn al acestui eveniment crucial fiind marcat la Bucuresti, odata cu sosirea domnitorului Alexandru Ioan Cuza in capitala Dimboviteana...
Daca insa ne amintim ca prima intregire a celor trei provincii istorice romanesti - Muntenia, Ardealul si Moldova - a faurit-o cu spada Voievodul Mihai Viteazul la 1600 si a fost sarbatorita cu mult alai la Alba-Iulia, rezulta ca la 24 ianuarie 1859 se realiza, de fapt, a doua Unire a romanilor, de data aceasta, insa, fara Transilvania si Basarabia, care aveau sa sufere in continuare jugul austro-ungar si tarist pina la 1 decembrie 1918, cind prin jertfa de singe a ostenilor romani, in timpul primului razboi mondial, se implinea visul milenar "De la Nistru pina la Tisa". Dupa 150 de ani are loc "MAREA UNIRE" ... stanga lui Geoana isi da mana cu "dreapta" lui Base si tin cuvantari de la tribuna oficiala. Toata lumea fericita, Romania e impartita, unde esti tu Cuza doamne ...
 
Counter Powered by  RedCounter