21 martie 2009

CRIN BAIATUL FIN
Aseara am urmarit la televizor confruntarea intre cei doi lideri ai PNL pentru functia de presedinte al partidului. Confruntarea a fost interesanta privita prin prisma democratiei din partid. Acest congres mi-a demonstrat ca democratia in PNL functioneaza. Doi candidati, doua discursuri, un vot si un castigator ... CRIN ANTONESCU.
Pe undeva un rezultat asteptat avand in vedere faptul ca functia de presedinte a unui partid politic dupa o guvernare isi pierde din forta atat de necesara pentru a convinge a doua oara.
Acum e randul lui Crin Antonescu sa demonstreze ca este capabil sa coaguleze in jurul sau o echipa care sa poata face o opozitie eficienta impotriva actualei guvernari.
Echilibrul pe care sunt convins ca toata lumea il doreste in politica, pentru a evita derapajele actualei guvernari, poate veni de la PNL dupa parerea mea cu o singura conditie aceea ca Antonescu sa poata tine in frau frustrarile din partid din perioada imediat urmatoare congresului.
Un PNL unit va da probabil mari batai de cap actualei puteri deoarece toate voturile electoratului radical de dreapta precum si a electoratului pasiv de pana acum vor fi castigate de Crin Antonescu in viitoarea s-a mare batalie impotriva lui Traian Basescu la functia de presedinte al romaniei.
Asadar o prima batalie castigata, insa pana la castigarea marelui razboi mai e cale lunga.

15 martie 2009

MONITORIZARE PLACUTA

De azi a intrat in viguare legea ce obliga si operatorii de servicii internet sa stocheze si sa monitorizeze toate intrarile si iesirile de date de pe un computer.
Deci, de azi 15.03.2009 fiecare individ care acceseaza un computer trebuie sa stie ca inclusiv corespondenta personala sau cea de la firma este atent monitorizata de operatorii de internet.
Ma rog, in ceea ce ma priveste ma deranjeaza doar ideea ca imi este violata intimitatea caci despre parerile mele personale sper ca blogul asta demonstreaza ca nu am nimic de ascuns si ca opinia mea este postata public fara sa mai fie nevoie de vreo monitorizare din partea cuiva pentru ceea ce scriu sau gandesc. Am o opinie si o comentez asa cum cred eu de cuviinta. Evident ca poate felul meu pamfletar de a scrie poate deranja pe cei ce fac obiectul parerilor mele insa voi continua sa scriu ceea ce simt ca trebuie scris. Acest blog este pentru mine un fel de jurnal in care atunci cand se intampla ceva care imi atrage atentia comentez. Daca laud pe cineva acest lucru se intampla pentru ca din punctul meu de vedere faptele persoanei in cauza merita aprecierea mea, iar daca cineva este tinta ironiilor mele acest lucru se intampla deoarece faptele sau actiunile celor vizati nu sunt in concordanta cu principiile mele.
Sunt convins ca sistemele de monitorizare ale companiilor de servicii de internet vor fi tinta hacherilor care isi vor testa "inteligenta" spargand bazele de date ale acestora demonstrand inca odata ca fiecare nas isi are nasul.
 
Counter Powered by  RedCounter