02 aprilie 2009

M-AU SALTAT, PAC, PAC...Ora 07.00, Pipera, Bucuresti, descindere in forta cu 30 de mascati inarmati pana in dinti o adevarata demonstratie de forta la domiciliul latifundiarului Becali.
Ma frec la ochi si cred in prima faza ca este o farsa din emisiunea "Razmerita" in care victima este insusi Becali si complicele Puiu Popoviciu, hi hi hi.
Ca scenariu de emisiune de divertisment ar fi fost o farsa excelenta numai ca din pacate suntem martorii unui adevarat Reality Show.
Nu am inteles in prima faza de ce atata politie, de ce atatia mascati si de ce atata tensiune...
O actiune de intimidare si evident de atragere a atentiei de la actiunile condamnabile ale altor personaje care au facut obiectul principalelor jurnale de stiri din ultima vreme.
Un subiect ca Becali pentru romanul devastat de efectele crizei are ca rezultat acapararea atentiei tuturor jurnalelor de stiri care comenteaza actiunea in forta din aceasta dimineata.
Perfect, ar spune Superman frecandu-si mainile si bucurandu-se de ragazul pe care acest scandal Becali il da pentru a-si pune in ordine problemele din familia prezidentiala generate de fratele Mircea Basescu si a ficei Ioana.
Este ora 20.00 si niciun canal de stiri nu a mai comentat declaratiile belicoase ale fratelui Mircea.
Actiune realizata, scop atins s-ar putea spune. Sunt curios sa vad in zilele ce urmeaza deznodamantul acestei actiuni care din punctul meu de vedere este mai degraba o actiune de intimidare decat o actiune eficienta a politiei romane de capturare a unui infractor periculos care se va finaliza printr-un mare "fassss".
Un lucru este cert, circul se vinde ca painea calda iar biletele la loja sunt la supra pret.

01 aprilie 2009

FRATELE LUI SUPERMAN

Am incercat sa nu mai comentez actiunile politice ale unor oameni care fac parte din clasa politica "repetenta" din punctul meu de vedere pentru ca imi propusesem sa scriu mai mult despre lucruri cu adevarat interesante si anume, despre prieteni, despre concertele la care merg, despre familia mea, insa din pacate dupa ce am vazut in seara asta la Antena 3 in emisiunea lui Gadea nu pot sa nu am o reactie alergica la interventia telefonica a domnului Mircea Basescu.
Nici nu gasesc epitetele potrivite pentru personajul Mircea Basescu si nici pentru tonul si limbajul folosit intr-o emisiune de televiziune.
Sunt revoltat si scarbit din ce in ce mai mult de atitudinea din ultima vreme a familiei Basescu incepand cu actiunile politice demne de scrieri SF ale Elenei Basescu si pana la unchiul Mircea care cu o nesimtire dusa parca la extrem se da cetatean onest al acestei tari al carei carmaci e fratelo de la Cotroceni.
Ca sustinator si votant al marelui carmaci aproape ca ma simt vinovat de toate aceste vremuri pe care le traim. "Sa traiti bine" ... asa suna sloganul cu care carmaciul a reusit sa ma convinga sa il votez. Un trai mai bun si tepe pentru hoti au fost cuvintele cheie pe care carmaciul a stiut ca poporul vrea sa le auda si evident sa le creada.
Asta am vrut, asta avem, in concluzie...ne-am bucurat si am sperat la mai bine la inscaunarea lui Basescu iar acum culegem roadele naivitatii noatre, dar ce este mai rau este ca oamenii astia ne-au luat pana si dreptul de a mai spera la normalitate...
 
Counter Powered by  RedCounter