28 martie 2009

12 ANI










Ieri s-au implinit 12 ani de cand mi-am cunoscut jumatatea. Cine ar fi crezut ca bruneta cu parul lung, blugi evazati si bluza lalaie de la masa din fata mea din barul NICK si DAN imi va deveni sotie si mai apoi mama copiilor mei.
Azi dupa 12 ani am sentimentul ca toate acestea s-au intamplat ieri si ca practic toate sentimentele mele pentru jumatatea mea au ramas aceleasi ca acum 12 ani. Nimic nu s-a schimbat...nici acum nu stie sa gateasca, hi hi hi. Dar stie foarte bine altceva, stie sa fie o mama iubitoare pentru copiii nostri si o sotie model pentru unul ca mine care nu apreciaza femeia avand ca prin criteriu de apreciere distanta acesteia fata de coada cratitei.
Am reusit impreuna sa avem o familie puternica poate si pentru faptul ca am stiut sa trecem intotdeauna peste problemele inerente oricarui inceput de relatie.
Acum privim inapoi cu nostalgie la fotografiile ce ne amintesc de toate etapele acestei frumoase povesti de dragoste.
Asadar sunt un om bogat si norocos. Sunt bogat pentru ca am doi copii si sunt norocos pentru ca Anca nu a reusit inca sa de-a foc la casa in incercarile ei de a fii o gospodina desavarsita.
Una peste alta nimeni nu e perfect !!!

4 comentarii:

  1. LA MULTI ANI FRUMOSI IMPREUNA !!!
    Teodor

    RăspundețiȘtergere
  2. My Dear Boaba, important ca atat timp se mai poate incalzi mancare in microwave nu conteaza cine o pregateste. Important este ca tu sa o simti ca este in spatele tau. Ca este mama, sotie, amanta, toate in acelasi loc. Sunteti mereu in sufletul nostru. Noi de aici din "miticul" oras asteptam sa venim la nunta de aur, platina, etc, sau la nunta copiilor nostrii. Va pupam si sper sa ne facem loc in agendele noastre pentru un strop de timp ca sa ne vedem. A lu' Gherasim

    RăspundețiȘtergere
  3. Va iubesc enorm. Pentru totdeauna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anii trec ... important e ce ramane, iar din cate se vede la voi au ramas numai lucruri frumoase si de admirat. sa fiti sanatosi si sa impartiti fericirea cu aceeasi intelepciune ca si pana acum !

    RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by  RedCounter