10 martie 2010

IMAGINI DE LA CONCERTUL ANTRACT ELECTRO ACUSTIC

SURSA FOTO: CATALIN COLNICEANU SI ALEX MOISE













6 comentarii:

  1. A fost o seară superbă, pe care o aşteptam de multă vreme şi care cel puţin pe mine m-a scos din starea de robot programat pe rezolvarea problemelor cotidiene. Dar, ca orice lucru extraordinar, s-a terminat prea repede. Nu-i nimic, asta înseamnă că astfel de seri trebuie repetate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un concert care m-a lasat fara cuvinte.Mi-as dori sa iau parte mult mai des la concertele unei formatii care desi nu a stat in lumina reflectoarelor in ultima vreme a smuls ropote de aplauze de la fani. As fi cerut un bis la melodia "M-am obisnuit", preferata mea...Felicitari, ne-am simtit bine in sufrageria voastra!Ati fost niste gazde exceptionale, dar asteptam un alt concert.Speram cat mai curand
    Daniela Botez

    RăspundețiȘtergere
  3. Va MULTUMESC pentru tot si in primul rand pentru prietenia voastra care ma onoreaza si imi da motive suficiente si temeinice sa cred ca lumea e frumoasa si trebuie sa merg mai departe!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta lumea e frumoasa trebuie doar sa vezi partea frumoasa si buna a lucrurilor. In ceea ce priveste prietenia cred ca nu mai e nevoie sa iti spun ca este reciproca atat pentru tine cat si pentru cei ce viziteaza acest blog si comenteaza frecvent postarile mele. Cu siguranta vom mai avea ocazia sa facem lucruri frumoase impreuna demne de aprecierea celor ce ne cunosc si stiu ca in compania noastra pot sa se simta bine si sa uite macar pentru pret de cateva ceasuri problemele cotidiene care sunt din ce in ce mai apasatoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. pret de un ceas mai exact,putin dar frumos..multumumim!

    RăspundețiȘtergere
  6. Concertul a fost o confirmare ca putem fi deschisi, expansivi si generosi. A fost un gest de generozitate, pentru ca apropierea era ceva ce ne lipsea. Si uite ca s-a intamplat. A fost revigorant! S-au mai construit niste punti, chiar si intr-o ora, intre toti cei prezenti. Va multumim!

    RăspundețiȘtergere

 
Counter Powered by  RedCounter