04 ianuarie 2011

O ZI SUPERBA !

Dupa zilele urate care au trecut de la disparitia lui Cookie am simtit nevoia sa imi iau familia si sa evadam undeva la munte pret de o zi. Anca a ramas acasa cu speranta ca Cookie se va intoarce, iar eu cu Mihnea si Rares am plecat spre Ranca sa ne petrecem ultima zi de vacanta pe schiuri.
Am plecat impreuna cu prietenul meu Catalin Scobiola si cu fiul sau Vlad.
Exact cand am ajuns la Ranca eclipsa de soare era in plina desfasurare si am surprins eclipsa in toata splendoarea sa.
Mihnea si Rares au pus pentru prima data in viata lor schiurile in picioare si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca au un curaj extraordinar dar si un control foarte bun asupra schiurilor.
Dupa primele lansari de pe partia de sanie Mihnea si Rares cu un curaj demn de filmele SF sau dat de pe cea mai inalta cota a partiei.
Rares flancat de Blanki ( instructor de schi ) si Mihnea asistat atent de Catalin au coborat de 5 ori toata partia de la Ranca.
Virusul a fost injectat direct in vena astfel incat in week-end-ul 21 - 23 vom fi pe partia de la Ranca unde ne vom perfectiona mersul pe schiuri.

Toata ziua am contabilizat:
Rares 3 cazaturi - nici o accidentare
Mihnea 3 cazuri - nici o accidentare
Bobita 1 cazatura - nici o accidentare

O zi care a inceput cu ninsoare, a continuat cu o eclipsa partiala de soare si s-a incheiat cu un asfintit superb ma face sa afirm ca 04.01.2011 a fost o zi superba !!!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Counter Powered by  RedCounter